Oaxaca nasta

Idag har det inte varit lika varnt som igar men vi klagar inte ;-D Vi fick stanna vid hotellpoolen efter att vi checkat ut sa vi slapp ga runt med vara tunga vaskor resten av dagen :-) Astrid sag en minst 50 cm lang odla pa stranden. Marten och Love badade i alla stora vagor. Mona laste semesterns forsta bok.

18-tiden gick vi ivag med varat pick och pack mot narmsta restaurang. Maten var supergoood! Barnen at tacos de pollo och Mona chansade pa carne och prickade ratt. Efter maten blev Marten sugen pa cocosglass men den var slut :-(
sa han tog en appelglass istallet. Nar Marten fick sin glass blev Astrid och Love ocksa sugna pa glass. Astrid bestallde ananasglass och Love crema de cafè :-) Glassen var lika god som maten.

Matta och belatna gick vi till ett casino och tog en taxi darifran till busstationen. Dar hade vi lite problem att hitta ratt puerto, men sen fick vi hjalp av en man som kunde engelska och som var sjyst. Nar vi borjade ga at ratt hall kom en polis med dragen batong och tontig mossa. Vi undrade vad han ville men han ville ocksa visa vagen till var buss. Verkar som de vill vara sakra pa att vi ska lamna stan. Alla skrattar at oss nar vi gar runt men vara sombreros men det bjuder vi pa.
 
Feliz cumpleaños alla fodelsedagsbarn i december; Kitty, Jonna, Emma, Gun, Rend, Mormor, Tove, Kelly, Daniel och Stefan

Viva Mexico, ciao :D


Kommentarer
Postat av: Rita

Hej Mona,



jag blir så glad och så avundjuk när jag läser era aktiviteter. Jag ser dig framför mig, hur du ligger och solar och njuter av varenda sekund.Och fortsätt med det för Du förtjänar minst det.



Vi alla kämpar här. Jag kommer att vara ledig from imorgon. Det ska bli skönt att koppla av.



Hur varmt är det där borta?



Sköt om Er!

Kram

Rita



2008-12-19 @ 10:11:15
URL: http://gullstromstomexico.blogg.se/
Postat av: Paola & Kjell

Buenos dias Mona y niños:-)

Var har ni tagit vägen? Här i väntan på tomten läser jag om er resa... och nu har ni inte skrivit ngt på några dagar:-)

Jag skulle behöva hjälp med den kvatitativa metod Mona...:-( Fattat nada

Hoppas ni ligger och solar, badar och äter gott varje dag!

Kram till er alla!

Paola & Kjell

2008-12-19 @ 10:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0