Det borjar narma sig slutet pa vart aventyr

Nu ar det juldagsmorgon och vi har nyss atit frukost. Alldeles for mycket kanns det som. Monas jeans sitter valdigt tajt, blir strang diet pa hemmaplan.

Igar kvall gick vi till Sanborns och at julmiddag. Astrid at carne de Arrachera, Marten tacos de pollo, Love tacos de camarones och Mona tacos de Arrachera. Alla var nojda med sin mat, men Loves mat var sa stark sa han var tvungen att bestalla in en extra cola. Mona at Martens sallad och den var ocksa stark sa hon fick slacka elden med Loves cola. Love och Marten at glass med chokladsas och notter till efterratt, Astrid tog banana split och Mona flan. Flan smakade som pannacotta =( inte Monas favorit men Carina skulle sakert ha tyckt om den.

Vi kom tillbaka till hotellet halv tiotiden och ingen orkade ga ut mer, det var ganska kyligt ocksa. Mona har ont i halsen :( Vi ska ta en tur ut pa stan nu innan vi checkar ut fran hotellet och se om vi ser nagra sprangda piñator =)

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Hej Mona. Jag har läst om din resa, har fått dator nu , men kan inte allt.får se om vi kan skicka e mail till varandra, kram Gunsan i K holm

2009-07-02 @ 18:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0